De wereld is mijn werkplek!

Mijn naam is Renate Soer- Veerman, geboren en getogen in Meppel. Als 18-jarige ging ik al met mijn vader mee in de bus als een soort reisleidster / host. Hij was touringcarchauffeur. Vele mooie reizen hebben wij samen mogen maken in Nederland, Duitsland, België en Spanje. En daar is het dan ook gelijk mis gegaan….Ik was verliefd geworden op de WERELD.

Waarom reizigers zoals jij van mijn diensten gebruik maken? Ik inspireer, ik ontzorg en ik verras. Mag ik jouw reisbureau zijn?

Door de jaren heen heb ik alle aspecten van de reiswereld leren kennen. Heb ik mogen rondreizen om de wereld te verkennen. Een kleine greep van de landen die ik heb bezocht zijn Mexico, Verenigde Staten, Thailand, Egypte, Israël, Cyprus, Griekenland, Frankrijk (incl. Disneyland Parijs), Italië, Spanje (incl. Canarische Eilanden), Portugal, Duitsland, Engeland, België, Tsjechië, Curaçao, Dubai maar ook ons eigen Nederland.

Na ruim 18 jaar ervaring op zowel een ‘stenen’ reisbureau als voor een ‘online’ reisbureau, heb ik in 2018 de stap gezet om aan te sluiten bij Personal Touch Travel om daar als franchisenemer mijn eigen reisbureau onder de naam Reisbureau Meppel te beginnen.

Laat jij jezelf inspireren, ontzorgen en verrassen?